Fatherhood is een dramafilm en verscheen in mei 2021 op Netflix. De streamingsdienst produceerde deze Original met in de hoofdrol Kevin Hart.

Normaal gesproken kennen we Hart vooral van zijn grappige kant, maar deze keer wilde hij het een keer over de serieuze boeg gooien. Zelf was ik opzoek naar een komedie en toen ik zag dat Kevin Hart de hoofdrol vertolkte dacht ik “Daar ga ik aan beginnen” dat ik uiteindelijk tranen over mijn wangen had bungelen zag ik dan ook totaal niet aankomen.

Fatherhood gaat over Matt (Kevin Hart), deze alleenstaande vader probeert zo goed en zo kwaad hij kan zijn kleine dochter Maddy (Melody Hurd) op te voeden. Dit terwijl zijn werk gewoon doorloopt en terwijl er weinig hulp van buitenaf is (zijn vrienden helpen hem wat maar verder woont iedereen verder weg). 

Lees verder onder de trailer.

Zou het Matt lukken om kleine Maddy goed groot te brengen, of moet hij uiteindelijk toch concluderen dat het alleenstaande vaderschap niet aan hem is besteed en lukt het hem ondanks zijn drukke agenda de liefde weer te vinden?

Advertentie

Het was wel verfrissend Kevin Hart een keer in een compleet andere rol te zien dan het hysterische wat je normaal van hem gewend bent. Het verbaasde mij dat hij zowaar nog echt kan acteren ook en dat hij behoorlijke sympathie weet op te wekken (normaal gesproken vind ik hem soms wat te hysterisch).

Het verhaal kijkt makkelijk weg, ondanks dat het middengedeelte wat langdradig aan kan voelen. Overige rollen zijn ook erg goed gecast, zoals die van Maddy, of Marian (Alfre Woodard) en Mike (Frankie Faison), al moet ik wel zeggen dat de laatste wel vaker de rol vertolkt die hij nu vertolkt.

Lees verder onder de post.

Fatherhood is een film die erg sentimenteel is, maar wel makkelijk (misschien juist wel daardoor) wegkijkt. Daarom krijgt hij van mij een 7- maar dat is slechts mijn mening.
 
 
Heb jij Fatherhood al gezien, of weet je een leuke andere film? Jouw mening is belangrijk voor ons, dus laat het vooral weten in de comments onderaan de pagina, of via de mail!
 
Fatherhood is te zien bij Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here