Bij Jumbo kun je tegenwoordig boodschappen doen omzeilen, door gebruik te maken van het Pick-Up point. Wat een verademing! Via de telefoon gooi je jouw digitale winkelwagentje vol, legt een tijd vast, klaar is Kees!!

Wat heb ik een vreselijke hekel aan boodschappen doen! Mensen die met hun winkelwagentje de achillespezen teisteren. Types die denken dat het okƩ is, om midden in het gangpad de voortgang van de kinderen op school te bespreken! Voordringende mensen in de rij van de kassa. Jumbo klanten die zich misdragen tegen het personeel. Mensen die met alleen cash-geld bij de pin-kassa aansluiten. Kinderen die met toestemming van hun aanwezige verantwoordelijken al rennend en gillend de winkel teisteren. Nee hoor! Mij niet bellen!!!

“Om mensen als mij, en velen met mij, tegemoet te komen, kwam Jumbo met DE oplossing.”

De boodschappen zijn een wederkerend onderdeel van de weekkalender. Want, je moet toch eten, drinken en toiletpapier hebben šŸ˜‰ . Heel veel Nederlanders hebben altijd wel Ć­ets van haast. Dan heb je vaak geen tijd, of in mijn geval zin, om tussen de trage, voordringende, rennende en gillende medemens, aan de wekelijkse boodschappen te beginnen. Om mensen als mij, en velen met mij, tegemoet te komen, kwam Jumbo met DE oplossing. 

Zoals gezegd, op je telefoon jouw winkelwagentje vullen, met de auto naar desbetreffend filiaal, achteruit inrijden, code scannen en daar komt jouw, op dat moment grote “vriend” aanlopen met jouw boodschappen. Kofferbak open, en gooi het er maar in! Wilt u een kratje mee? Heeft u nog lege flessen of tassen? Controleer op het eerste oog of het klopt…. Afrekenen…. En op huis aan! WAT EEN HEERLIJKHEID!!!

Als je thuis komt en er blijkt iets te missen, of niet te kloppen. Heel vervelend! Maar, dan kun je terecht bij de klantenservice en die zijn in tegenstelling tot vele, vele anderen klantenservices, wƩl bereid om je te helpen, en oplossingen aan te dragen! Een groot voordeel van de App is dat er veel recepten, van uitgebreid tot makkelijk, opstaan. Deze recepten hebben al een ingrediƫntenlijst die je met een druk op de knop kan toevoegen. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om van hetzelfde product een (vaak goedkoper) alternatief te kiezen. Nog een voordeel van de app is dat hij de boodschappen die je eerder gedaan hebt, bewaart. Zo kun je namelijk bij de volgende keer dat je jouw digitale winkelwagentje vult, makkelijk jouw favorieten, eerder gekochte of bewaarde boodschappen toevoegen.

Advertentie

Is er dan echt geen enkel nadeel aan deze manier van boodschappen doen? Jazeker zijn die er (voor de pietlutten onder ons) wel. Zoals eerder benoemd, begin je het Pick-Up point verhaal met het vullen van jouw digitale winkelwagentje. Je typt makkelijk steekwoorden in van het product wat je zoekt en een hele waslijst aan mogelijkheden openbaart zich. Echter valt het mij op, dat de zogenaamde “C-merken” (lees goedkopere alternatieven) met regelmaat niet tussen deze lijst aan opties staan. Is dit een bewussie??? Geen idee, maar irritant is het soms wel. Aan de andere kant bespaar je zoveel geld met het niet doen van impuls aankopen, die gebakjes of repen bij de kassa zien er ook voor mij vaak erg aantrekkelijk en onweerstaanbaar uit, dat het nog steeds wel echt veel geld scheelt. (Mijn impulsiviteit is een duur probleem, zeker als ik met honger naar de supermarkt ga.)

Voor mensen die mindervalide zijn, is het Pick-Up point ook een uitkomst! Houd er wel rekening mee dat je/u in het bezit moet zijn van een auto, en als het meezit een geldig rijbewijs. Voor mij is het Pick-Up point een absolute uitkomst. Maar dat is slechts mijn mening.

Heb jij goede, of slechte ervaringen met Jumbo Pick-Up Point? Laat het ons vooral weten in de comments of via de mail!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in