De kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat de streamingsdiensten hun kerstfilms ook weer flink promoten. Welke kerstfilms zijn de moeite waard, maar misschien wel belangrijker, welke films kun je links laten liggen?

Oké kerstfilms zitten allemaal redelijk hetzelfde in elkaar, maar toch is de ene kerstfilm de andere niet. Daarom hebben wij een paar tips welke op Netflix te vinden zijn en hebben we een kerstfilm die je écht over moet slaan!

Laten we beginnen met de klassiekers onder de kerstfilms die niet alleen, maar óók op Netflix zijn te zien. Deze twee films staan bij vele bovenaan het lijstje van must-see kerstfilms.

Love Actually

In deze Romantische Komedie volgen we meerder mensen die zich door verschillende familie problematiek, relatie en vriendschappen proberen te banen tijdens de feestdagen.

Advertentie

 

The Holiday

Twee vrouwen die vast zitten in hun huidige leven en in een vicieuze cirkel zitten van doodlopende relaties proberen dit te doorbreken en besluiten van huis te ruilen in aanloop naar de feestdagen.

 

Dan wordt het nu tijd voor de Netflix Originals. Elk jaar brengt Netflix verschillende kerstfilms op hun streamingsdienst. Wat ons betreft zijn dit de betere die er nu zijn.

Christmas Inheritance

Voordat Ellen het bedrijf van haar vader over mag nemen, moet ze eerst leren hoe het is om met beide benen op de grond te staan en terug te gaan naar de roots van het bedrijf. Daar moet ze het belang leren van hard werken en andere mensen helpen.

 

A Christmas Prince

Deze film is inmiddels een heuse reeks geworden van drie delen. In het eerste deel moet een beginnende journaliste naar het buitenland waar ze een scoop moet zien te vinden over een knappe prins die bijna koning gaat worden.

 

The Princess Switch

Wederom een film waarvan een reeks is gemaakt. Het derde deel verschijnt in de decembermaand op Netflix, maar in het eerste deel zien we een banketbakster uit Chicago die gaat proberen een bakkerswedstrijd in het buitenland te winnen. Daar komt ze echter de prinses van dat land tegen en de twee blijken heuse dubbelgangsters te zijn. Ze besluiten tijdens de kerst om met elkaars leven te ruilen.

 

Love Hard

Een schrijfsters van columns over haar falende dating leven besluit 5000 kilometer verderop te reizen om daar de man te verrassen die ze via een dating-app heeft ontmoet. Ze ontdekt echter dat ze wederom genept is.

 

The Holiday Calender

Een fotografe met erg veel talent, maar die vastzit in haar huidige baan, erft een adventkalender. Deze kalender kan mogelijk de toekomst voorspellen. Zou het haar eindelijk lukken om doormiddel van de kalender de weg naar liefde te vinden?

 

Holidate

Twee vrijgezellen zijn het beu om altijd van familie en vrienden de vraag te krijgen hoe het met hun liefdesleven staat. Ze ontmoeten elkaar bij toeval en besluiten elkaar dit jaar de feestdagen door te helpen.

 

The Knight Before Christmas

Een ridder uit de 14e eeuw komt doormiddel van magie in de huidige tijd in Ohio terecht. Daar valt hij voor een lerares die de geloof in liefde compleet kwijt is.

 

Uiteraard willen je ook de film geven die je sowieso moet missen, of te wel een must NOT see kerstfilm!

Christmas With A View

Na een mislukte poging om zelf een zaak te beginnen staat de wereld van de restaurantmanager in een skiresort op zijn kop door een nieuwe baas met een geheim verleden.

Dit is ons lijstje van kerstfilms op Netflix. Heb jij nog aanvullingen op deze lijst, of ben je het er niet mee eens? Jouw Mening is erg belangrijk voor ons, dus laat vooral wat weten in de comments onderaan deze pagina, of via de mail!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in