The Protégé is een actiefilm die op Amazon Prime verscheen in Augustus 2021. In deze film is het echter niet een man die de actieheld is, maar hebben de makers gekozen voor Maggie Q.

We volgen Anna (Maggie Q) die op jonge leeftijd gered wordt door huurmoordenaar Moody (Samuel L. Jackson). Onder zijn vleugels leert ze de fijne kneepjes van het vak van huurmoordenaar tot in detail. 
 
Wanneer Moody op een dag zelf bruut vermoord wordt rest er voor Anna maar een ding, wraak nemen op de mensen die haar redder en leermeester hebben vermoord.
 
Lees verder onder de trailer.
 

The Protégé heeft niet een heel vernieuwend verhaal, maar goed bij een actiefilm ga je vaak ook niet zitten voor het verhaal, maar vooral voor de actie.

Aan actie ontbreekt het ook zeker niet in deze film en daarin zul je ook zeker niet teleurgesteld worden. Mocht je gaan zitten omdat je een fan bent van Samuel L. Jackson moet ik je helaas teleurstellen. Hij heeft in deze 2 uur durende film ongeveer 20 minuten beeldtijd.

“The protégé heeft wel een verrassend einde”

Ondanks dat het verhaal niet heel vernieuwend is, heeft The Protégé wel een verrassend einde, waar wederom de nodige actie in plaatsvindt.

Advertentie
De acteerprestaties van Maggie Q zijn prima. Ze is misschien geen Angelina Jolie, maar stelt zeer zeker niet teleur en de makers weten de actie goed in beeld te brengen.
 
Lees verder onder de post.
 
Al met al scoort The Protégé wat ons betreft een nette 7. Gewoon een actiefilm die lekker makkelijk met nodige (vuur)gevechten is weg te kijken, maar dat is slechts mijn mening.
 
 
Heb jij The Protégé al gezien, of ken jij een andere goede actiefilm? Jouw mening is erg belangrijk voor ons, dus laat vooral wat weten in de comments onderaan deze pagina, of via de mail!
 
The Protégé is te zien op Amazon Prime.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in