De ergernis van de maand gaat deze keer over hondenpoep. Vooral de hondenpoep op de stoep. Om de een of andere reden zijn er eigenaren van honden die denken dat het oké is dit te laten liggen.

Begrijp mij niet verkeerd, ook hier in huis hebben wij de liefste, leukste en knapste hond ter wereld. Ook hier is het opruimen van de hondenpoep bij niemand de grootste hobby, maar helaas hoort het er wel bij.

Ik heb het er dan vooral over wanneer honden op de stoep hun behoefte doen. Ik snap dat er een deel is die graag ziet dat je het overal opruimt, wat natuurlijk ook zo hoort, maar deze ergernis gaat vooral over het feit dat die drollen midden op de stoep echt irritant zijn!

Lees verder onder de post.

 

Advertentie

Wij hebben onze hond gelukkig geleerd alleen de behoefte op het gras te doen en wonen wij buiten de bebouwde kom, waardoor opruimen niet altijd overal hoeft, maar ik vind het zo verschrikkelijk asociaal dat mensen de schijt van hun hond maar gewoon op de stoep laten liggen.

Altijd wanneer je haast hebt, maak je bijna een buikschuiver door zo’n bruin gedraaide jongen op de stoep en bijna altijd is er niets in de buurt om je schoenen mee schoon te kunnen maken.

“In plaats van dat even op te ruimen, dachten de eigenaren waarschijnlijk, niemand heeft dit gezien dus snel door”

De stank is enorm, zeker wanneer je de pech hebt dat je het niet in de gaten hebt gehad dat je in de hondenpoep bent gaan staan. 

De moeite kan toch niet zo enorm groot zijn om even een zakje of twee aan je hondenlijn te binden en wanneer je hond dan die zeldzame keer wel op de straat poept die warme brei gewoon even op te rapen? Nogmaals het is niemand zijn hobby, maar jouw hondenpoep hoeft niet iemand anders zijn ellende te worden.

Zo was er hier laatst recht voor de oprit een grote jongen gedraaid. Ik gok door een grote hond, want de berg loog er echt niet om. In plaats van dat even op te ruimen, dachten de eigenaren waarschijnlijk, niemand heeft dit gezien dus snel door!

Zwaar asociaal natuurlijk! Gelukkig hebben wij een camera hangen bij de oprit (handig als je het dan laat liggen om even om je heen te kijken dat mensen je niet alsnog kunnen snappen) waardoor de dader vol in beeld stond.

Lees verder onder de post.

 

Mijn wraakactie zal ik jullie bespaard laten, maar een koekje van eigen deeg is mij niet vreemd zullen we maar zeggen (heel slecht i know 😉).

Al met al wil ik in dit relaas alleen even aangeven ruim gewoon de hondenpoep van de stoep op. Niemand meer die stront aan zijn of haar schoenen. Niet per ongeluk de stank in je huis, of nog erger in je auto. Oftewel iedereen gelukkig, maar dat is slechts mijn mening.
 
 
Irriteer jij je ook zo aan hondenpoep op de stoep, of heb je andere irritaties? Jouw mening is erg belangrijk voor ons! Laat dus wat weten in de comments onderaan de pagina, of via de mail!

1 REACTIE

  1. Jeroen en Rachelle helemaal mee eens!!!
    Raap gewoon die tyfuszooi van de stoep,overal zijn gratis poepzakjes te trekken maar zelfs daarvoor zijn ze blijkbaar nog te beroerd….
    Grtz.Arjen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in