The Intern is een komedie-drama uit 2015 met in de hoofdrollen Robert de Niro en Anne Hathaway. We volgen Ben Whittaker (de Niro) een gepensioneerde weduwnaar van 70 jaar oud, die het mist om onderdeel uit te maken van de maatschappij.

Wanneer hij op een dag een flyer ziet hangen van een e-commerce bedrijf dat ze op zoek zijn naar senioren die stage willen lopen twijfelt Ben ook geen moment om te solliciteren. Hij komt terecht bij het bedrijf van Jules Ostin (Anna Hathaway) die in zo haar twijfels heeft bij Ben, vooral om zijn hoge leeftijd.

Lukt het Ben om Jules te overtuigen van zijn meerwaarde als oude rot en kan deze jonge bloem misschien toch nog wat van hem leren? 

Lees verder onder de trailer.

 

Advertentie

Zoals jullie misschien inmiddels wel weten Ben ik echt een soft gekookt ei als het aankomt op feel-good films en zonder iets te verklappen dat is The Intern zeker weten.

Ik had zo wat mijn twijfels bij het zien van Robert de Niro zijn naam, ik ben namelijk niet van alle films van hem even groot fan, maar wat ben ik blij dat ik deze film gekeken heb.

Meerdere malen ontsnapte het woord agossie uit mijn mond. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Niro wat mij betreft hoge ogen gooit in deze film. Hij zet zijn rol uiterst geloofwaardig weg en wat hebben de schrijvers een prachtig personage met Ben neergezet.

“zijn er dan helemaal geen minpunten aan de film?”

Ook de chemie tussen Hathaway en de Niro heeft een prachtige opbouw in deze film en ik vond het eigenlijk jammer dat er na 2 uur een einde aan de The Intern was gekomen. 

Zijn er dan helemaal geen minpunten aan de film? Dat zeker wel, er zitten 2 scènes in die voor mij niet echt een toegevoegde waarde hadden.

Zo braken Ben en zijn collega’s in, in een woning, waarna ze naar de kroeg gingen om shotjes te drinken. Ondanks dat in deze scènes de loyaliteit van Ben goed naar voren komt, vond ik ze niet helemaal thuishoren in de film.
 

Maar laat je dat vooral niet weerhouden. Wat mij betreft scoort The Intern een dikke 8 en zou ik deze film zeker aanraden, maar dat is slechts mijn mening.

Heb jij The Intern al gezien? Wat vond je ervan, of heb je een andere goede kijktips? Jouw mening is erg belangrijk voor ons! Laat dus vooral wat weten in de comments onderaan deze pagina, of via de mail!
 
The Intern is te zien bij Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in