Copyright

Het integraal overnemen van publicaties van onze internetsite , is niet legaal, óók niet wanneer Slechtsmijnmening.nl als bron wordt vermeld. Toch mag een heleboel wel. Daarom leest u hier alles over ons beleid inzake copyright.

De nieuwsartikelen, tips, reviews, video en blogs die op onze site geplaatst worden zijn met de grootste zorgvuldigheid gekozen en opgesteld. Een dergelijke organisatie vergt veel inspanning, tijd en middelen. Via onze website en andere uitingen worden dagelijks vele gays op de hoogte gehouden, geëntertaind geïnformeerd. Daarom treden wij op tegen onrechtmatig gebruik van al onze publicaties.

Natuurlijk willen wij graag dat zoveel mogelijk mensen onze content zien, lezen en beleven. Juist daarom stimuleren wij het delen van al onze publicaties. Alleen wél op de juiste manier, zonder inbreuk te maken op onze auteursrechten. Zo mag u bijvoorbeeld onder bronvermelding citeren, verwijzen en parafraseren van onze website. Ook onze social media uitingen kunt u zorgeloos delen en verspreiden.

Twijfelt u over de interpretatie van deze tekst, of wilt u onze uitzonderlijke toestemming vragen om een artikel over te nemen/ te publiceren onder bronvermelding? Neem dan altijd eerst contact op via info@slechtsmijnmening.nl. Wij staan u graag te woord.

Voor meer informatie over het auteursrecht, verwijzen wij u graag naar auteursrecht.nl.