Wie Zijn Wij & Huisregels

Welkom op Slechtsmijnmening.nl, een site die is gemaakt om de normale discussie terug in de maatschappij te brengen. Sinds 1 maart 2021 zijn wij slechtsmijnmening.nl begonnen om jullie te vermaken met leuke, luchtige stukjes over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Zo schrijven wij reviews over onder andere, films, series, documentaires, games, televisieprogramma’s, maar ook over sport, dagjes weg, horeca, musea en, wanneer dat weer kan, vakanties. Onze columns zullen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. Deze zullen vaak met een vleugje sarcasme en humor geschreven worden.

Ons doel is om samen de discussie op een normale manier op gang te brengen. Daarom is er onder elk stukje de mogelijkheid een reactie te plaatsen met wat jullie van bepaalde onderwerpen vinden en of jullie het met ons eens, of juist helemaal oneens zijn. Wij kunnen vaak discussies hebben die eindigen in: “Wij zijn het eens, dat we het oneens zijn.” Dit is iets wat wij tegenwoordig in de maatschappij heel erg missen. Dat het oké is het met elkaar oneens te zijn. Daar willen we hier dan ook dan de ruimte voor bieden. Het is en blijft immers maar slechts een mening!

Zoals eerder gezegd zullen de stukjes zeer uiteenlopend zijn. Dit is alleen wel een “entertainment” website, daarom zullen wij niet over de politiek of corona gaan schrijven, maar verder zullen er geen onderwerpen gemeden worden.

Alle reacties die geplaatst worden onder het artikel valt onder de verantwoordelijkheid van de inzender. Zodra een bezoeker een reactie plaatst die niet voldoet aan onderstaande huisregels, kan deze worden verwijderd, of in zijn geheel niet worden geplaatst.

  1. Discriminerende reacties zijn niet toegestaan.
  2. Onfatsoenlijke reacties (denk onder andere aan schelden/kleineren) zijn niet toegestaan.
  3. Persoonsgegevens, (zoals telefoonnummers) mogen niet gepubliceerd worden.
  4. Commerciële boodschappen (spam) is niet toegestaan.
  5. Discussies gaan over de inhoud van het daar bovenstaande artikel.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over een reactie, of over een artikel kun je ons altijd een mail sturen.